Vés al contingut

Qui Som?

      Qui Som?                                   

  

INVENTEM Play&Learn, som partners de LEGO® Education ROBOTIX® .

Formem part de la xarxa ROBOTIX® , amb més de 25 partners a tot l'estat, i amb +10 anys d'experiència LEGO® Education ROBOTIX® ofereix els millors recursos educatius per crear experiències d'aprenentatge úniques amb les quals els joves desenvoluparan les habilitats i competències del s.XXI.

Habilitats i competències com la innovació, la creativitat, el treball en equip, la comunicació, el lideratge o la resolució de problemes.

Junts impulsem un nou aprenentatge!

 

Una nova manera d’aprendre

Ens unim a la proposta de canvi de paradigma en l’educació i contribuir a la innovació pedagògica, mitjançant la robòtica educativa.

Creiem en el model Play and Learn / Learning by doing. Creiem en un model col·laboratiu de l’aprenentatge en el que els nens aprenen de manera experimental, fent equip.

Els temps estan canviant, igual que la vida a l’aula. Avui, el professorat s’enfronta a enormes reptes: ha de mantenir l’interès de l'alumnat, implementar noves tecnologies i satisfer la demanda constant per estàndards educatius més alts. A més a més, han de preparar als joves per a viure i treballar en un entorn en constant transformació i formar-se per a treballs que encara estan per crear.

Les solucions LEGO® Education ROBOTIX® contribueixen a afrontar aquests reptes, ajudant a l'alumnat a donar sentit al món real i proporcionant-li les habilitats i competències del s.XXI que necessitarà per tenir èxit en el futur.