Vés al contingut

robotica educativa ROBOTIX II (9 a 16 anys)

 ROBOTIX II (9 a 16 anys)


Disseny i programació de robots per resoldre reptes científics actuals, relacionats amb el món real. Principalment utilitzem el Mindstorm® EV3 de LEGO® Education, material que també complementem amb màquines i mecanismes complexes i amb el Story Starter.

Dissenyar, construir i programar el seu robot creat amb LEGO® Education Mindstorm® EV3. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels diferents motors i sensors, així com l’aprenentatge de màquines i mecanismes complexos i motoritzats.

A ROBOTIX II s’inicien aprenent a controlar el moviment del robot a través dels diferents motors, per posteriorment introduir els sensors, que ens permeten aprendre gran diversitat de funcionalitats que actualment incorporen els vehicles més moderns (als que disposen de la última tecnologia per aparcar sols, la deteció d'altres vehicles, detecció de carril, etc. o també com és possible que el robot aspiradora Roomba no caigui per les escales).

Treballem el projecte de l'espai, on els alumnes fan de científics de la NASA resolent diferents reptes a Mart.

També treballem amb l'Story Starter, que és una eina dissenyada per el desenvolupament i  construcció d’habilitats pròpies de l’expressió escrita i oral i l’atenció a l’aula, així com iniciació al treball amb la tecnologia educativa.   l'Story Starter És un material que consisteix en crear i explicar històries, desenvolupant el llenguatge i la comprensió, motivar la seva imaginació per crear personatges i el guió d’una historia, representar la historia i composar un còmic de la història treballada amb l’ajuda del programari de LEGO® Education.

 

ROBOTIX II el dividim en 2 grups,  ja que el  grau maduratiu i el ritme d'aprenentatge són molt diferents en funció de l'edat, i així anem augmentat la dificultat dels reptes progressivament.

               ROBOTIX II   EP: de 9 a 11 anys
               ROBOTIX II ESO: de 12 a 16 anys