Vés al contingut

robotica educativa ROBOTIX I (6 a 8 Anys)

ROBOTIX I (6 a 8 Anys)


Els alumnes actuant com a joves científics i enginyers.

Amb els diferents materials, investiguen el funcionament de màquines i mecanismes del dia a dia com engranatges, palanques, rodes i eixos i s’introduiran a la robòtica de forma divertida amb WeDo 2.0

Amb WeDo 2.0 fa que la ciència elemental arribi a les seves vides involucrant als estudiants en cadascú dels projectes.

Les solucions pràctiques estimulen el desig natural dels nens a explorar i a descobrir.

Mitjançant el projectes pràctics en temes com, la vida, física, fenòmens naturals, les ciències de l'espai, l'enginyeria i la tecnologia.

El repte, combina l’aprenentatge sobre un projecte concret, amb la realització d'investigacions, posant el descobriment científic a les seves mans. Construint els diferents prototips i la seva posterior programació. Contribuïm a desenvolupar la confiança dels alumnes per formular preguntes, dissenyar les seves pròpies solucions, analitzar les dades basades en la evidencia, el pensament computacional, l’argumentació de les seves solucions, i la comunicació dels seus resultats.

Les nostres activitats estan pensades i creades basant-se en les cinc àrees clau de l’aprenentatge:

  acrònim en anglès de les cinc matèries acadèmiques:

Ciència, Tecnología, Enginyeria, Art i Matemàtiques

Alhora que millora el desenvolupament de les habilitats i competències necessàries per el segle XXI, com la resolució de problemes, la creativitat, la innovació, el treball en equip, esperit emprenedor, lideratge i la comunicació. L'intercanvi de coneixements i la col·laboració, les habilitats de comunicació com la inclusió, el diàleg i la discussió permet als alumnes desenvolupar amb eficàcia aquestes habilitats.

Per el desenvolupament i construcció d’habilitats pròpies de l’expressió escrita i oral i l’atenció a l’aula, així com iniciació al treball amb la tecnologia educativa, utilitzem l’Story Starter, un material que consisteix en crear i explicar histories, desenvolupant el llenguatge i la comprensió així com les habilitats narratives, motivar a la seva imaginació per crear personatges i el guió d’una historia, representar-la, explicar-la i composar un còmic amb l’ajuda del programari de LEGO® Education.