Vés al contingut

robotica educativa ROBOTIX Infantil (3 a 5 anys)

ROBOTIX Infantil (3 a 5 anys)


Aprenent jugant!!!

 

Les activitats LEGO® Education ROBOTIX® ajuden als nens a desenvolupar habilitats essencials per al seu futur desenvolupant la creativitat i la curiositat pel món que els envolta a través del joc mitjançant diferents activitats manipulatives, cognitives i simbòliques, es desperta i obre la seva imaginació. Es la manera perfecta de portar nens a través de les cinc àrees clau d'aprenentatge més importants per al desenvolupament de la primera infància: exploració creativa, desenvolupament social i emocional, la comprensió del món, matemàtiques i ciència, i treball del llenguatge i jugant desenvolupen aquestes habilitats, sense adonar-se’n.

Les nostres activitats estan pensades i creades basant-se en les cinc àrees clau de l’aprenentatge infantil:

 

acrònim en anglès de les cinc matèries acadèmiques

Ciència, Tecnología, Enginyeria, Art i Matemàtiques

A través de les nostres activitats amb els diferents  materials, els nostres alumnes son capaços de desenvolupar les habilitats del segle XXI a través d'aprenentatge pràctic.

Ells construeixen a partir de la seva imaginació i utilitzant els escenaris creats per LEGO® Education, el que els ajuda a fomentar les habilitats bàsiques de resolució de problemes i comunicació. Les activitats donen accés a experiències estructurades i guiades, a través del joc. Les activitats estan dissenyades per ser utilitzades en grup, perfecte per al joc i l'aprenentatge col·laboratiu.
Amb aquest joc de rols també es convida els nens a treballar junts per resoldre problemes i per expressar-se en la seva relació amb els altres. En última instància la construcció de confiança en si mateix i augmentar el coneixement de les necessitats i sentiments dels altres. Els infants aprenen valors clau, incloent: formes i colors, comptar, sumes i restes simples..., i la resolució de problemes amb una àmplia varietat de diversió i atractives solucions de LEGO® educació preescolar.