Vés al contingut

FLL

FIRST Lego League


FIRST® LEGO® League (FLL) és un repte internacional que desperta l’interès dels joves per la ciència i la tecnologia.
FLL utilitza desafiaments temàtics per interessar els joves, de 10 a 16 anys, en la investigació, la resolució de problemes, i la ciència.
Els pilars del programa són els Valors FLL que emfatitzen l’aprendre dels altres companys, la competició amistosa, l’aprenentatge i la contribució a la societat.

 

Els participants a FLL :
Dissenyen, construeixen, proven i programen robots utilitzant la tecnologia LEGO® MINDSTORMS®.
Investiguen i resolen els mateixos desafiaments que els científics d’avui.
Apliquen conceptes de matemàtiques i ciències en la vida real.
Desenvolupen les habilitats i competències del s. XXI, com el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació.
Hi participen i es diverteixen en tornejos i celebracions en format esportiu.

FIRST LEGO League és molt més que robots! 

Com resoldre el repte


Cada temporada FLL convida els equips a descobrir la diversió i l’emoció en la ciència i la tecnologia proposant un nou desafiament relacionat amb una temàtica o problemàtica actual. El repte es resol amb:

El Projecte científic:
Els equips utilitzen la seva creativitat per dissenyar una solució innovadora que resolgui un problema real relacionat amb la temàtica proposada.

El Joc del robot:

Els equips han de dissenyar, construir i programar robots utilitzant la tecnologia LEGO® MINDSTORMS® per superar una sèrie de missions de manera autònoma en un tauler de joc. Cada missió té una puntuació determinada i es tracta d’aconseguir el major nombre de punts en 2’30”

Valors FLL


A més, FIRST incorpora 2 termes en els Valors FLL:

Gracious Professionalism TM (Cortesia Professional): fomentar la feina ben feta, tan pròpia com dels altres, valorar els altres i respectar tant els individus com la comunitat.

Coopertition TM (Competició = Cooperació + competició): competir, ajudar i aprendre dels altres companys, equips i entrenadors.

 

L’equip i l’entrenador


Equip format entre 4 i 10 membres i almenys un entrenador adult.
L’entrenador organitza i gestiona l’equip. L’entrenador no programa o investiga sinó que ajuda l’equip a trobar les seves pròpies solucions.
 

Sistema de Valoració i Premis


Als Tornejos Classificatoris i a la Gran Final FLL Espanya (no a les micro FLL):

Tots els equips reben una medalla oficial per la seva participació en el torneig i els equips que destaquen en algun àmbit reben,  a més, un premi.

Podeu trobar més informació a la web oficial http://www.firstlegoleague.es i posant-vos en contacte amb nosaltres.

 

Temporada 2017-2018


En el repte HYDRO DYNAMICS els equips FIRST LEGO League investigaran sobre la gestió de l’aigua.

Preparats, llestos, ja! Sumergiu-vos a la temporada 2017-2018 d'HYDRO DYNAMICS i apreneu-ho tot sobre l’aigua- on i com trobar-la, transportar-la, fer-la servir i com disposar d’ella. Joves d’entre 10 i 16 anys s’endinsaran al món d’HYDRO DYNAMICS. Què podrem fer quan descobrim que succeeix amb la gestió de la nostra aigua?

 FIRST® LEGO® League repta als joves a convertir-se en científics i enginyers i a pensar com a tals. A llarg de la temporada HYDRO DYNAMICS, els equips hauran de dur a terme un Projecte Científic per a resoldre un problema real relacionat amb la gestió de l’aigua. A més a més, construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO® MINDSTORMS® per a resoldre les missions del Joc del Robot.

Tot això ho faran a través del pilar fonamental de FIRST LEGO League: els Valors FIRST LEGO League, celebrant el descobriment, el treball en equip i la Cortesia Professional.

Comença a divertir-te amb el Repte HYDRO DYNAMICS!

First LEGO League és un torneig per nens de 2on o 3er any de robòtica amb Mindstorm® , és a dir nens de 5è, 6è o Secundària.

Per més informació contactar amb nosaltres al correu terrassa@inventem.cat