Vés al contingut

FLL Jr.

Què és FLL Jr. 


 

FIRST LEGO® League Junior (FLL Jr.) és un repte internacional dirigit a joves de 6 a 9 anys, centrat en la promoció de la ciència i la tecnologia.
És un programa pràctic dissenyat per captar la curiositat dels més petits i dirigir-la cap al descobriment de les possibilitats de millorar el món que els envolta.

 

Els participants en FLL Jr.:
• Dissenyen i construeixen les seves idees i solucions amb elements i motors LEGO® .
• Investiguen i resolen els mateixos desafiaments que els científics d’avui fent servir la imaginació i el pensament crític.
• Apliquen conceptes de matemàtiques i ciències en la vida real.
• Desenvolupen les habilitats i competències del s.XXI com el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació.
• Comparteixen els seus aprenentatges juntament amb més equips en els esdeveniments FLL Jr.

Com resoldre el repte


Cada temporada FLL Jr. llança un nou i emocionant desafiament per motivar la creativitat dels nens i nenes que busquen solucions a través del pensament crític i la imaginació. El repte es resol amb:
Una maqueta LEGO® 
Els equips identifiquen un problema real relacionat amb el desafiament i aprenen sobre màquines simples, construint una maqueta, de 38x38cm de base, amb LEGO® WeDo, peces i motors de LEGO® , de forma original i creativa, que faci referència a la solució que ells han trobat al problema plantejat.
Un pòster il·lustratiu
Els equips aprendran a presentar la informació a través d’un pòster il·lustratiu que mostra tot el que han après, l’aventura FLL Jr., els llocs visitats, la maqueta que han construït, o allò amb el que més han gaudit.
Els equips treballen des d’octubre fins a febrer aprox. guiats per un entrenador adult, per resoldre el desafiament, vivint la competició amistosa, el respecte cap els altres i el treball en equip, valors fonamentals de FLL Jr.

L’equip i l’entrenador


L’equip format entre 4 i 6 membres i almenys un entrenador adult.
L’entrenador organitza i gestiona l’equip.

Premis


Tots els participants d’equips FLL Jr. rebran una medalla en reconeixement pel seu esforç i treball realitzat durant tota la preparació. També és important que entenguin el que ha significat per a l’entrenador participar a FLL Jr.

Podeu trobar més informació en la web oficial http://www.firstlegoleague.es i posant-vos en contacte amb nosaltres.

 

Temporada 2017-2018


En el repte AQUA ADVENTURE els equips FIRST LEGO® League Junior investigaran sobre la gestió de l’aigua.
FIRST LEGO® League Junior 2017/2018 us està esperant! Amb el repte AQUA ADVENTURE més de 68.000 nens i nenes de 41 països del món navegaran les aigües inexplorades d’aquest recurs tan important.
Com cada any, FIRST LEGO® League Junior planteja un nou i emocionant repte amb la finalitat de fomentar la creativitat dels nens i nenes d’entre 6 i 9 anys. Els equips hauran d’investigar sobre una problemàtica real i després presentaran a través d’un pòster il·lustratiu, i aprendran sobre màquines simples construint un model fet a partir d’elements LEGO® amb una part motoritzada.
Els equips es guiaran a través dels Valors FIRST LEGO® League, celebrant el descobriment, el treball en equip i la Cortesia Professional.
Comença a divertir-te amb el Repte AQUA ADVENTURE!
First LEGO® League Jr. (per nens de 2on o 3er any de robòtica amb WeDo), és a dir nens de 2on, 3er o 4rt.
Per més informació contactar amb el correu terrassa@inventem.cat